telefon:  (58) 672 17 33    kom: +48 500 069 561   e-mail:  sabinka@sabinka.pl

telefon:  (58) 672 17 33    kom: +48 500 069 561   e-mail:  sabinka@sabinka.pl

   Rodzaje tortów 

Torty na śmietanie o smaku:

 


  • Truskawkowym,
  • Wiśniowo-czekoladowym,
  • Czekoladowym,
  • Malinowym,
  • Cytrynowym,
  • Jagodowym,
  • Wiśniowym,
  • Bananowym,
  • Brzoskwiniowym,
  • Ananasowym,
  • Owocowym – sernik na zimno z owocami w galarecie,
  • Śmietankowym,
  • Owoce Lasu,
  • Porzeczka z pralną czekoladową – ciasto na śmietanie z białą czekoladą w towarzystwie owoców czarnej porzeczki i na spodzie biszkoptowym z praliną czekoladową,
  • W-Z - ciemny biszkopt przekładany delikatną, puszystą śmietanką,
  • Herbatnikowym – ciasto na śmietanie z kruszonymi herbatnikami i dodatkiem czekolady,
  • Kinder Bueno – ciasto na śmietanie o smaku migdałowo-orzechowym z płatkami wafelków,
  • Nugatowym – ciasto pralinkowe o smaku orzecha laskowego z dodatkiem musu z bitej śmietany o smaku ciemnej czekolady,
  • Cappuccino – tort na bazie śmietany z delikatnym posmakiem kawy,
  • Mon-cheri – ciasto na śmietanie o smaku mocca przekładane wiśniami w czekoladzie,
  • Tiramisu – ciasto na śmietanie o smaku cappuccino z likierem kawowym i rumowym,
  • Louvre –ciasto na śmietanie z dodatkiem białej i gorzkiej czekolady, przekładane czekoladowym biszkoptem,
  • Delicjanka – ciasto śmietanowo – budyniowe na biszkopcie orzechowym z delicjami,
  • Królewski z malinami – delikatne ciasto na ciemno – białym biszkopcie, przełożone masą śmietanową z białej czekolady i dodatkiem malin

 


Torty na kremie:

 

  • Truskawkowy,
  • Cytrynowy,
  • Czekoladowy,
  • Mocca – ciasto z kremem kawowym i bezem ze spirytusem,
  • Zabajone - ciasto kremowe o smaku adwokatowym na delikatnym biszkopcie jasnym,
  • Cortina – ciasto kremowe o smaku toffi z orzechami i migdałami,
  • Węgierski – ciasto na kremie o smaku czekoladowym z dodatkiem wiśni w alkoholu,
  • Dominik – ciasto lekko kwaskowate o smaku ananasów gotowanych w białym winie,
  • Kostka Alpejska – ciasto na ciemnym biszkopcie z kremem adwokatem i bezą,
  • Marczello – ciasto z kremem czekoladowym, bakaliami i alkoholem,
  • Orzechowy – ciasto na biszkoptach orzechowych z kremem karmelowym,
  • Rafaelo – ciasto kremowe z białą czekoladą, orzechami laskowymi i płatkami migdałów,
  • Rosze – ciasto kremowe z ciemną czekoladą z orzechami laskowymi

FORMULARZ KONTAKTOWY

Wyślij do Nas zapytanie na naszego maila, odpowiemy na pewno!

ADRES SIEDZIBY GŁÓWNEJ

Cukiernia Sabinka
Sabina Grzenkowicz
ul. 12 Marca 151c, 84-200 Wejherowo

tel. (58) 672 17 33
e-mail:  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
e-mail:  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

NIP: 588-002-03-67
REGON: 191220578

MEDIA SPOŁECZNOŚCIOWE