Rodzaje tortów 
Torty na śmietanie o smaku:
- Truskawkowym,
- Wiśniowo-czekoladowym,
- Czekoladowym,
- Malinowym,
- Cytrynowym,
- Jagodowym,
- Wiśniowym,
- Bananowym,
- Brzoskwiniowym,
- Ananasowym,
- Owocowym – sernik na zimno z owocami w galarecie,
- Śmietankowym,
- Owoce Lasu,
- Porzeczka z pralną czekoladową – ciasto na śmietanie z białą czekoladą w towarzystwie owoców czarnej porzeczki i na spodzie biszkoptowym z praliną czekoladową,
- W-Z - ciemny biszkopt przekładany delikatną, puszystą śmietanką,
- Herbatnikowym – ciasto na śmietanie z kruszonymi herbatnikami i dodatkiem czekolady,
- Kinder Bueno – ciasto na śmietanie o smaku migdałowo-orzechowym z płatkami wafelków,
- Nugatowym – ciasto pralinkowe o smaku orzecha laskowego z dodatkiem musu z bitej śmietany o smaku ciemnej czekolady,
- Cappuccino – tort na bazie śmietany z delikatnym posmakiem kawy,
- Mon-cheri – ciasto na śmietanie o smaku mocca przekładane wiśniami w czekoladzie,
- Tiramisu – ciasto na śmietanie o smaku cappuccino z likierem kawowym i rumowym,
- Louvre –ciasto na śmietanie z dodatkiem białej i gorzkiej czekolady, przekładane czekoladowym biszkoptem,
- Delicjanka – ciasto śmietanowo – budyniowe na biszkopcie orzechowym z delicjami,
- Królewski z malinami – delikatne ciasto na ciemno – białym biszkopcie, przełożone masą śmietanową z białej czekolady i dodatkiem malin
Torty na kremie:
- Truskawkowy,
- Cytrynowy,
- Czekoladowy,
- Mocca – ciasto z kremem kawowym i bezem ze spirytusem,
- Zabajone - ciasto kremowe o smaku adwokatowym na delikatnym biszkopcie jasnym,
- Cortina – ciasto kremowe o smaku toffi z orzechami i migdałami,
- Węgierski – ciasto na kremie o smaku czekoladowym z dodatkiem wiśni w alkoholu,
- Dominik – ciasto lekko kwaskowate o smaku ananasów gotowanych w białym winie,
- Kostka Alpejska – ciasto na ciemnym biszkopcie z kremem adwokatem i bezą,
- Marczello – ciasto z kremem czekoladowym, bakaliami i alkoholem,
- Orzechowy – ciasto na biszkoptach orzechowych z kremem karmelowym,
- Rafaelo – ciasto kremowe z białą czekoladą, orzechami laskowymi i płatkami migdałów,
- Rosze – ciasto kremowe z ciemną czekoladą z orzechami laskowymi